Best Online Gambling – Courtois Boleh Memahami Mengapa Chelsea Menjual Matic

Posted by on November 2, 2017

Penyokong Blues itu menyaksikan pasukannya kalah dengan baik di Rom, disaksikan juga oleh best online gambling. Dan kini menghadapi satu lagi ujian berat terhadap Devils Merah yang bersaing dengan bekas rakan sepasukannya. Thibaut Courtois dan Nemanja Matic memenangi dua gelaran Liga Perdana bersama tetapi mereka akan bertanding satu sama lain pada hari Ahad dan penjaga

Penyokong Blues itu menyaksikan pasukannya kalah dengan baik di Rom, disaksikan juga oleh best online gambling. Dan kini menghadapi satu lagi ujian berat terhadap Devils Merah yang bersaing dengan bekas rakan sepasukannya. Thibaut Courtois dan Nemanja Matic memenangi dua gelaran Liga Perdana bersama tetapi mereka akan bertanding satu sama lain pada hari Ahad dan penjaga gol Chelsea memahami mengapa kelabnya menjual gelandang mereka.

Matic menyertai Manchester United dengan harga £ 40 juta pada musim panas ini dan dia telah berada dalam keadaan yang baik sejak perpindahannya ke Old Trafford, sementara pemain tengah Chelsea bergelut dengan ketiadaannya. Jualan Chelsea dari pemula biasa dari musim lalu kepada saingan telah menyaksikan tindak balas negatif, terutamanya kerana bentuk mereka telah merosot bulan ini, dengan kekalahan mereka yang paling baru muncul dalam kekalahan 3-0 ke Roma.

Courtois berpendapat bahawa Chelsea telah menjual pemain berkualiti di Matic tetapi dia memahami mengapa mereka memilih untuk membiarkannya pergi.
“Saya tidak tahu, saya fikir dia mempunyai kualiti, dia adalah orang yang tahun lepas, memberikan kita juga keseimbangan,” kata Courtois di Stadio Olympico. “Dia membuat keputusan untuk pergi ke pasukan lain, kami tidak akan hidup pada masa lalu, dia memutuskan untuk pergi, dia pergi, lini tengah kami sangat baik, kami mempunyai pemain yang kuat.
“Saya tidak tahu jika kita merindukannya tetapi jelas, jika anda melihat kami mempunyai dua kecederaan di bahagian tengah, maka jelaslah anda boleh mengatakan bahawa kami melewatkan Nemanja, dia adalah pemain berkualiti yang baik di Manchester United. buat [tentang menjual dia].

“Ini adalah soalan yang perlu anda tanya kepada orang-orang yang membuatnya berlaku.Saya fikir jika seorang pemain kini mahu pergi ke satu pasukan, pemain itu mempunyai keinginan kuat untuk menyertai pasukan lain, ia sukar dan anda tidak boleh mengabaikan dia dan berkata anda tidak boleh pergi.
“Kemudian anda mempunyai pemain yang kecewa yang mungkin tidak akan bermain dengan yang terbaik, untuk kami, anda telah memberikan pemain lain kepada pasukan yang lain, ini adalah pilihan yang dibuat dalam bola sepak, dia pemain midfielder yang berkualiti tetapi diharapkan kami dapat menunjukkan bahwa kami lebih baik pada hari Ahad. ”
Chelsea telah bergelut untuk menunjukkan keseimbangan yang sama di pihak mereka bahawa mereka menunjukkan musim lalu apabila mereka memenangi Liga Perdana Inggeris dan merebut kemenangan 13-permainan dalam musim sejuk.
Kecederaan N’Golo Kante telah menggegarkan Chelsea dan Danny Drinkwater masih dipermudahkan kembali ke skuad selepas tempoh kecederaan yang berpanjangan. Courtois mengakui bahawa bahagian tengah Chelsea adalah sebahagian daripada masalah pada masa ini dan dia berfikir bahawa Cesc Fabregas dan Tiemoue Bakayoko semakin letih.
“Musim ini kami memberi peluang lebih banyak berbanding tahun lepas,” kata Courtois. “Kami perlu berusaha untuk mendapatkan langkah tambahan itu, bahawa tambahan peratus untuk menghentikan tindakan, tidak 90 peratus. Mungkin dengan banyak permainan, kadang-kadang anda mungkin sedikit kurang.

“Jelas sekali ia berbeza dengan musim lepas, kecederaan telah datang dan bukan pada masa yang baik, kami tahu betapa pentingnya N’Golo untuk kami, dia adalah pemain yang membawa banyak imbangan ke dalam pasukan. tolak dia bermain jika dia tidak merasa bersedia.
“Danny (Drinkwater) juga telah lama keluar juga. Ini bermakna Tiemoue Bakayoko dan Cesc Fabregas telah banyak bermain di lini tengah dan jelas masuk ke dalam kakinya dan lebih sukar bagi mereka untuk mengekalkan tekanan, terutama melawan bahagian tengah tiga seperti Roma malam tadi. “